HLM Workwear – Webshop gelanceerd

HLMWorkwear webdesign website

Afgelopen week hebben wij de webshop van HLMWorkwear gelanceerd.

HLM Workwear biedt u functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment gemaakt met het oog op de gebruiker. Werkkleding van een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

Lees meer

Omni4 site gelanceerd

OMNI4 - Catering webdesign

 

Vandaag hebben wij met veel liefde de website van een no-nonsense en échte cateraar gelanceerd: OMNI4

Zij bereiden het eten uit verse producten met voorliefde voor duurzaam en lokaal. Eerlijk eten voor transparante prijzen, heerlijk tafelen op specifieke wijzen.

Lees meer

Alpak website gelanceerd

Alpak website webdesign

Vandaag hebben wij de vernieuwde site van Alpak gelanceerd.

Alpak werd in 1986 opgericht door de broers Bruno en Carlo Branders als reconditioneringsbedrijf voor vaten en IBC’s.
Lees meer

Havenbedrijf Rotterdam enthousiast over standaarden nautische haveninformatie

Havenbedrijf Rotterdam

Medio 2009 hebben wij samen met het Havenbedrijf Rotterdam een start gemaakt met de ontwikkeling van het eerste ruwe concept voor het verzamelen en online tonen van data omtrent diepte en toelatingsbeleid van schepen. Inmiddels is dit door andere partijen verder uitgewerkt tot de Webportaal Avanti. Lees meer

HLM Workwear website gelanceerd

HLMWorkwear webdesign website

HLM Workwear is opgericht in 2013 en verovert sindsdien pijlsnel de Nederlandse markt met zijn op-en-top Hollandse uitstraling: Geen franje en geen opsmuk, maar rechttoe-rechtaan kwaliteitskleding.
Werkkleding zoals werkkleding bedoeld is. Het assortiment is opgezet met het oog op de gebruiker en toegespitst op dàt wat nodig is: Basale werkkleding in verschillende kleuren.
Lees meer

MKB Lansingerland

2Dynamic is van start gegaan met een geweldige actie speciaal voor het MKB in Lansingerland, de gemeente waarin ook 2Dynamic is gevestigd.

Onlangs verscheen in diverse media het bericht dat de online bestedingen van consumenten blijven stijgen ondanks de crisis. Bedrijven moeten nu slim investeren in een goede online presentatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat een goede website of webwinkel ondanks de crisis steeds meer productbestedingen van consumenten genereert.
Lees meer

2 Dynamic – 15 jaar

In 2016 bestaat 2Dynamic al weer 15 jaar.

Gaandeweg is zij uitgegroeid tot een creatieve en dynamische organisatie.

Een bureau dat zich met name richt op het ondersteunen van bedrijven en instellingen bij de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van websites.
Lees meer