Westvest Notarissen

Westvest Notarissen

WordPress website restyling – 2020

WESTvest notarissen

Westvest Notarissen is een modern en professioneel notariskantoor, dat al meer dan 35 jaar in Delft gevestigd is. Zij staan in de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland.

Met 3 notarissen, 3 toegevoegd notarissen, 3 kandidaat-notarissen, 2 algemeen juristen en een team van zo’n 30 ervaren medewerkers bieden zij u een breed scala van juridische adviezen op elk niveau, in een laagdrempelige, informele werkomgeving.

Mediators Oostland

Mediators Oostland

WordPress website

Mediators Oostland

Mediators Oostland is een groep zelfstandige mediators, die de kern vormen van een samenwerkingsverband van professionele mediators in de regio Oostland. 

De mediators in het samenwerkingsverband zijn allen MfN-registermediator en/of rechtbank mediator en/of advocaat. Allen met hun eigen vakgebied en verschillende achtergronden. Wij werken zelfstandig en zijn onafhankelijk. Alle mediators zijn aangesloten bij diverse overkoepelende organisaties en gekwalificeerd door diverse instanties.

Omni4 Catering

Omni4 Catering

wordpress website

omni4 catering

Zij bereiden hun eten uit verse producten met voorliefde voor duurzaam en lokaal. Eerlijk eten voor transparante prijzen, heerlijk tafelen op specifieke wijzen.

Omni4 zet u in om de zorg en inspanning weg te nemen zodat u zich 100% kan richten op het organiseren van uw evenement. Tijdens het evenement kunt u optimaal uw gasten entertainen en heeft u geen omkijken naar het eten.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?