Onze diensten 

Van WordPress implementatie tot aan project- en test managment

Webdesign

Onze passie voor internet en design zorgt ervoor dat uw website gezien gaat worden.

Meer info

e-Commerce

Adviseren u graag over alle mogelijkheden die
e-commerce u kan bieden.

Meer info

WordPress

Voor uw complete WordPress website, WordPress webshop
of WordPress onderhoud.

Meer info

Consultancy

Van online advies tot e-commerce platform selectie of integratie partner selectie. Wij adviseren u graag op het digitale en online vlak.

Meer info

Project management

Jarenlange ervaring met diverse projecten van groot tot klein weten we als geen ander hoe wij u kunnen ondersteunen op het managen van uw project.

Meer info

Test management

Testen zit in onze genen, van Oracle applicaties tot complexe Commerce cloud webshops. Wij leveren het eindresultaat wat u in gedachten had !

Meer info

Van groot tot klein in diverse branches

Webdesign

Voordat 2Dynamic aan de slag gaat met het ontwerpen van een website worden eerst heel duidelijk de doelen en wensen in kaart gebracht. 

e-commerce

Brengen uw online doelstellingen in kaart en voeren deze in heldere stappen uit. Na oplevering blijven wij u advies geven om uw online e-commerce success verder uit te breiden.

WordPress

2Dynamic heeft jarenlange ervaring met WordPress website ontwikkeling en levert volledig responsive en gebruikersvriendelijke WordPress websites.

consultancy

Van online advies tot platform en partner selectie voor uw Webshop of online applicatie. Wij zorgen voor een helder beeld.

project management

Door onze jarenlange ervaring met diverse projecten van groot tot klein weten we als geen ander hoe wij u kunnen ondersteunen op het managen van uw project.

test management

Testen zit in onze genen, van Oracle applicaties tot complexe Commerce Cloud webshops. Wij leveren het eindresultaat wat u in gedachten had !

Online marketing

Met de internethype hebben veel bedrijven en instellingen haastig een site gemaakt, zodat ook zij ‘op het web aanwezig zouden zijn’. Tegenwoordig wil men juist meer rendement uit een website halen. Wij denken met u mee over de te nemen online strategie richting uw bestaande en potentiële klanten.

Vormgeving

2Dynamic ontwerp tevens grafische concepten voor uw logo en huisstijl. Passend bij de juiste uitstraling voor uw bedrijf: herkenbaar, stijlvol en eenduidig.