WordPress webshop laten maken 

WordPress webshop

Laat ons je helpen bij het maken van een WordPress WooCommerce-webshop. Als specialisten op het gebied van WordPress-webshops maken wij gebruik van de krachtige e-commerce module: WooCommerce.

WooCommerce is de toonaangevende e-commerce plugin voor WordPress en is wereldwijd al miljoenen keren gedownload. Met deze plugin kunnen we een professionele webshop opzetten die naadloos integreert met je WordPress-website.

Met onze expertise en ervaring in WooCommerce kunnen we een op maat gemaakte webshop voor je bouwen die voldoet aan al je e-commercebehoeften. Of je nu een kleine online winkel wilt opzetten of een complexe e-commerce omgeving nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je webshop perfect wordt geconfigureerd en ontworpen.

WooCommerce biedt talloze mogelijkheden, zoals productbeheer, betalingsgateways, voorraadbeheer, verzendopties en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat al deze functionaliteiten naadloos samenwerken om een gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde winkelervaring voor je klanten te creëren.

Laat ons je begeleiden bij het opzetten van een succesvolle WordPress WooCommerce-webshop die je in staat stelt om je producten online te verkopen en je online business te laten groeien. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je webshop een succes wordt.

WordPress onderhoud

Structureel WordPress onderhoud van jouw WordPress website en/of WordPress webshop

WordPress strippenkaart

Voor WordPress werkzaamheden die blijven liggen of tijdelijk extra WordPress kennis nodig

WordPress hosting

Snelle en betrouwbare WordPress hosting inclusief WordPress onderhoud

Westvest notarissen

Westvest Notarissen is een modern en professioneel notariskantoor, dat al meer dan 35 jaar in Delft gevestigd is. Zij staan in de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland.

HLM Workwear

HLM Workwear biedt u functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment gemaakt met het oog op de gebruiker. Werkkleding van een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

CB Logistics

Voor CB logistics hebben wij de afgelopen jaren diverse rollen mogen vervullen. Van online advies tot het bouwen van de website van Centraal Boekhuis. Maar ook functioneel applicatiebeheer en projectleiding.

Patisserie Sweet and Spice

Marta Oban is de vrouw achter Sweet and Spice. Marta is in Hongarije geboren en wist al op veertienjarige leeftijd dat ze patissier wilde worden. Haar studie volgde zij aan de beste vakschool (Gundel) en in de beste Patisserie (Gerbeaud). In 1997 starte zij haar baan bij Gerbeaud.

WordPress ontwikkeling

Uitgangspunt is mobile first. Voordat wij jouw website ontwikkelen zorgen wij ervoor dat je website op mobiel optimaal functioneert.

WordPress onderhoud

Met onze WordPress onderhoud pakketten zorgen wij voor structureel WordPress onderhoud van uw site. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date

WordPress strippenkaart

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine werkzaamheden wil laten uitvoeren door een ervaren WordPress specialist

WordPress hosting

In onze hosting pakketten zit structureel WordPress onderhoud van uw site inbegrepen. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date.

Van groot tot klein in diverse branches

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?