OVER ons

Sinds 2001 actief, gestart als internet bureau
maar uitgegroeid tot een digitale duizendpoot

Over 2Dynamic

2Dynamic is een van oorsprong (2001) Rotterdams Internetbureau met diverse specialisatie waaronder WordPress, e-Commerce, vormgeving en veel meer.

Als bureau niet groot te noemen maar ons netwerk is daarin tegen enorm, van tekstschrijvers tot interactieve designers, e-Commerce helden, Oracle, Commerce Cloud, Salesforce en test specialisten.

  • 18 jaar digitale ervaring
  • Projectmatige, pragmatisch (Rotterdamse) aanpak
  • WordPress ontwikkeling & onderhoud
  • Projectmanagement, testen en testco√∂rdinatie
  • Meer dan internet, ook huisstijl & brochures
  • Groot netwerk om aan iedere vraag te kunnen voldoen

opgericht

procent inzetbaar

jaar digitale ervaring

projecten / klanten

Werkwijze

Eenmaal ingeschakeld, ondervindt u snel het gemak van haar projectmatige aanpak. Voordat wij voor u aan de slag gaan, worden eerst uw doelen en wensen in kaart gebracht.

De afgelopen jaren ontwikkelde 2Dynamic zich ook tot een bureau met kennis van verschillende ICT-applicaties. Een bewijs van haar grondige en succesvolle aanpak is de geleverde ondersteuning aan de afdeling Functioneel Applicatie Beheer bij CB Logistics (Centraal Boekhuis).

Ook op het digital vlak voor Fontem Ventures

  • Webdesign & WordPress
  • e-Commerce consultancy
  • Commerce Cloud project & testmanagement
  • Project & Test management

Dave van Groningen

Oprichter & duizendpoot

In de samenwerking met onze opdrachtgevers komt de dynamiek van onze aanpak naar voren. Bij alles wat wij doen, staat sowieso het gemak en het plezier waarmee de gebruiker met ons product of dienstverlening moet werken centraal. Voor het beste resultaat is een prettige werkomgeving en een goede, open communicatie met onze opdrachtgever essentieel.

Maaike Delemarre

Partner & spin in het web

Plezier in ons werk is onze drijfveer. Uitgangspunt bij al onze projecten is dat wij met u meedenken, vernieuwend en duidelijk opereren. Een goede communicatie met onze opdrachtgevers vinden wij daarin belangrijk. Wij zullen u dan ook overal van op de hoogte houden door regelmatig de vorderingen van het project te rapporteren, want dat werkt voor iedereen prettig.

Diverse specialisten

Ons digitale netwerk

Wij zijn als bureau niet groot maar ons netwerk is daarin tegen groot te noemen, van tekstschrijvers tot interactieve designers, e-Commerce helden, Oracle, Access en Filemaker specialisten. Met ons brede netwerk zorgen wij ervoor dat u met iedere vraag bij ons terecht kan. U zal er nooit alleen voor staan. Wij maken gebruik van dit netwerk om iedere uitdaging aan te kunnen gaan.