Over ons

2Dynamic, een van oorsprong Rotterdams internetbureau met specialisaties in WordPress, e-commerce, vormgeving en meer. Met ons uitgebreide netwerk van experts staan we voor u klaar.

Over 2Dynamic

2Dynamic, opgericht in 2001, is een van oorsprong Rotterdams internetbureau met specialisaties in onder andere WordPress, e-commerce, vormgeving en meer. Hoewel we als bureau niet groot zijn, beschikken we over een enorm netwerk van tekstschrijvers, interactieve designers, e-commerce experts, Oracle, Commerce Cloud, Salesforce en test specialisten.

Met 22 jaar digitale ervaring hanteren we een projectmatige en pragmatische aanpak, typisch Rotterdams. We bieden diensten zoals WordPress ontwikkeling en onderhoud, projectmanagement, testen en testcoördinatie. Daarnaast verzorgen we niet alleen internetoplossingen, maar ook huisstijlontwikkeling en het ontwerp van brochures.

Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om aan iedere vraag te voldoen. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe website, het optimaliseren van een e-commerce platform of het ontwikkelen van een sterke huisstijl, bij 2Dynamic kun je rekenen op professionele en veelzijdige oplossingen.

opgericht

jaar digitale ervaring

projecten / klanten

procent inzetbaar

Werkwijze

Zodra je ons inschakelt, merk je meteen hoe handig onze projectmatige aanpak is. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we eerst jouw doelen en wensen.

2Dynamic heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bureau met expertise in diverse ICT-applicaties. Een tastbaar bewijs van onze grondige en succesvolle aanpak is de ondersteuning die we hebben geboden aan de afdeling Functioneel Applicatie Beheer bij CB Logistics (Centraal Boekhuis).

Daarnaast hebben we ook op digitaal gebied waardevol werk verricht voor Fontem Ventures, Havenbedrijf Rotterdam, Houweling Group en Scotch & Soda.

  • Webdesign & WordPress
  • e-Commerce consultancy
  • Commerce Cloud project & testmanagement
  • Project & Test management

Dave van Groningen

Oprichter & duizendpoot

Onze dynamische aanpak komt tot uiting in de samenwerking met onze opdrachtgevers. We streven naar gebruiksgemak en plezier bij het werken met onze producten en diensten. Een prettige werkomgeving en open communicatie met onze opdrachtgevers zijn essentieel voor het beste resultaat.

Maaike Delemarre

Partner & spin in het web

Ons werkplezier drijft ons. Bij al onze projecten denken we met u mee, opereren we vernieuwend en duidelijk. Goede communicatie met onze opdrachtgevers staat voorop. We houden u op de hoogte door regelmatig voortgang te delen, want dat bevordert een prettige samenwerking.

Diverse specialisten

Ons digitale netwerk

Hoewel we als bureau niet groot zijn, hebben we een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, interactieve designers, e-commerce experts, Oracle, Access en Filemaker specialisten. Met ons brede netwerk staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. U staat er nooit alleen voor, we gebruiken ons netwerk om elke uitdaging aan te gaan.

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?