Over 2Dynamic

Sinds 2001 actief, gestart als internet bureau maar uitgegroeid tot een digitale duizendpoot

Over 2Dynamic

2Dynamic is een van oorsprong (2001) Rotterdams Internetbureau met diverse specialisatie waaronder WordPress, e-Commerce, vormgeving en veel meer.

Als bureau niet groot te noemen maar ons netwerk is daarin tegen enorm, van tekstschrijvers tot interactieve designers, e-Commerce helden, Oracle, Commerce Cloud, Salesforce en test specialisten.

  • 20 jaar digitale ervaring
  • Projectmatige, pragmatisch (Rotterdamse) aanpak
  • WordPress ontwikkeling & onderhoud
  • Projectmanagement, testen en testcoördinatie
  • Meer dan internet, ook huisstijl & brochures
  • Groot netwerk om aan iedere vraag te kunnen voldoen

opgericht

procent inzetbaar

jaar digitale ervaring

projecten / klanten

Werkwijze

Eenmaal ingeschakeld, ondervindt u snel het gemak van haar projectmatige aanpak. Voordat wij voor u aan de slag gaan, worden eerst uw doelen en wensen in kaart gebracht. 

De afgelopen jaren ontwikkelde 2Dynamic zich ook tot een bureau met kennis van verschillende ICT-applicaties. Een bewijs van haar grondige en succesvolle aanpak is de geleverde ondersteuning aan de afdeling Functioneel Applicatie Beheer bij CB Logistics (Centraal Boekhuis).

Ook op het digital vlak voor Fontem Ventures

  • Webdesign & WordPress
  • e-Commerce consultancy
  • Commerce Cloud project & testmanagement
  • Project & Test management

Dave van Groningen

Oprichter & duizendpoot

In de samenwerking met onze opdrachtgevers komt de dynamiek van onze aanpak naar voren. Bij alles wat wij doen, staat sowieso het gemak en het plezier waarmee de gebruiker met ons product of dienstverlening moet werken centraal. Voor het beste resultaat is een prettige werkomgeving en een goede, open communicatie met onze opdrachtgever essentieel.

Maaike Delemarre

Partner & spin in het web

Plezier in ons werk is onze drijfveer. Uitgangspunt bij al onze projecten is dat wij met u meedenken, vernieuwend en duidelijk opereren. Een goede communicatie met onze opdrachtgevers vinden wij daarin belangrijk. Wij zullen u dan ook overal van op de hoogte houden door regelmatig de vorderingen van het project te rapporteren, want dat werkt voor iedereen prettig.

Diverse specialisten

Ons digitale netwerk

Wij zijn als bureau niet groot maar ons netwerk is daarin tegen groot te noemen, van tekstschrijvers tot interactieve designers, e-Commerce helden, Oracle, Access en Filemaker specialisten. Met ons brede netwerk zorgen wij ervoor dat u met iedere vraag bij ons terecht kan. U zal er nooit alleen voor staan. Wij maken gebruik van dit netwerk om iedere uitdaging aan te kunnen gaan.

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld