Project management 

Ondersteunen je graag op ieder digitaal project

Project management

Met onze uitgebreide ervaring in diverse projecten, van klein tot groot, begrijpen we als geen ander hoe we je kunnen ondersteunen bij het managen van jouw project.

Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd, waardoor we in staat zijn om effectieve projectmanagementpraktijken toe te passen. Of je nu een klein project hebt met beperkte middelen of een grootschalig project met meerdere stakeholders, we hebben de vaardigheden om je te begeleiden.

Onze aanpak is gebaseerd op best practices en bewezen methodologieën. We werken nauw met jou samen om de doelstellingen van het project te begrijpen en een gedetailleerd plan op te stellen. Hierbij houden we rekening met de scope, planning, middelen en risico’s om een succesvolle uitvoering te waarborgen.

Als projectmanagers zorgen we voor een effectieve communicatie en coördinatie tussen alle betrokken partijen. We bewaken de voortgang, identificeren eventuele obstakels en nemen tijdig corrigerende maatregelen om het project op koers te houden. Ons doel is om jouw project succesvol af te ronden binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten.

Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning bij planning, resourcebeheer, risicobeoordeling of voortgangsrapportage, wij staan klaar om je te helpen. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw project soepel verloopt en de gewenste resultaten behaalt.

e-Commerce project management

Van design tot aan lancering

Salesforce Commerce Cloud

Demandware project- & testmanagement

Fontem Ventures

Advies & Project management

Voor Fontem Ventures hebben wij de afgelopen jaren diverse mooie projecten mogen ondersteunen. Waaronder meer dan 9 internationale websites.

Bekijk onze cases
Havenbedrijf Rotterdam

Van groot tot klein in diverse branches

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?