WordPress 
website laten maken

WordPress specialist

Laat ons je helpen bij het maken van een WordPress-website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en hebben uitgebreide ervaring met dit contentmanagementsysteem, waardoor we alle mogelijkheden van WordPress optimaal benutten.

Als experts op het gebied van WordPress weten we hoe we een professionele website kunnen ontwikkelen die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een eenvoudige blog, een bedrijfswebsite of een complexe e-commerce site nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je website perfect wordt geconfigureerd en ontworpen.

Met WordPress als ons CMS kunnen we een gebruiksvriendelijke en flexibele website creëren die gemakkelijk te beheren en aan te passen is. We maken gebruik van de nieuwste functionaliteiten en technieken om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technisch geoptimaliseerd en responsief is.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om alle mogelijkheden van WordPress te benutten, inclusief het gebruik van thema’s, plugins en aangepaste functionaliteiten. We begrijpen dat elke website uniek is en streven ernaar om aan jouw specifieke wensen en doelen te voldoen.

Laat ons je begeleiden bij het maken van een succesvolle WordPress-website die indruk maakt op je bezoekers en bijdraagt aan het behalen van je online doelstellingen.

WordPress onderhoud

Structureel WordPress onderhoud voor jouw WordPress website en/of WordPress webshop

WordPress strippenkaart

Voor WordPress werkzaamheden die blijven liggen of tijdelijk extra WordPress kennis nodig

WordPress hosting

Snelle en betrouwbare WordPress hosting inclusief WordPress onderhoud

Westvest notarissen

Westvest Notarissen is een modern en professioneel notariskantoor, dat al meer dan 35 jaar in Delft gevestigd is. Zij staan in de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland.

HLM Workwear

HLM Workwear biedt u functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment gemaakt met het oog op de gebruiker. Werkkleding van een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

CB Logistics

Voor CB logistics hebben wij de afgelopen jaren diverse rollen mogen vervullen. Van online advies tot het bouwen van de website van Centraal Boekhuis. Maar ook functioneel applicatiebeheer en projectleiding.

Patisserie Sweet and Spice

Marta Oban is de vrouw achter Sweet and Spice. Marta is in Hongarije geboren en wist al op veertienjarige leeftijd dat ze patissier wilde worden. Haar studie volgde zij aan de beste vakschool (Gundel) en in de beste Patisserie (Gerbeaud). In 1997 starte zij haar baan bij Gerbeaud.

WordPress ontwikkeling

Uitgangspunt is mobile first. Voordat wij jouw website ontwikkelen zorgen wij ervoor dat je website op mobiel optimaal functioneert.

WordPress onderhoud

Met onze WordPress onderhoud pakketten zorgen wij voor structureel WordPress onderhoud van uw site. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date

WordPress strippenkaart

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine werkzaamheden wil laten uitvoeren door een ervaren WordPress specialist

WordPress hosting

In onze hosting pakketten zit structureel WordPress onderhoud van uw site inbegrepen. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date.

Van groot tot klein in diverse branches

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?