Test management 

Van Oracle applicaties tot aan Salesforce Commerce Cloud webshops

Test management

Onze passie voor testen zit diep in ons DNA verankerd, of het nu gaat om het testen van Oracle applicaties of het aanpakken van complexe Commerce cloud webshops. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Bij elk project streven we naar het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. We begrijpen dat jouw visie en doelstellingen uniek zijn, en daarom zetten we ons in om het gewenste resultaat te leveren. Met onze uitgebreide ervaring in het testen van diverse systemen en platforms, hebben we de expertise opgebouwd om elk technisch vraagstuk aan te pakken.

Wij geloven in een grondige en methodische aanpak van testen. Ons team van ervaren testers werkt nauw met jou samen om de vereisten te begrijpen en een gedetailleerd testplan op te stellen. We voeren uitgebreide testscenario’s uit, waarbij elk aspect van de applicatie of webshop grondig wordt gecontroleerd. Van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid tot prestaties en beveiliging, we laten geen enkel aspect onopgemerkt.

Onze aanpak gaat verder dan alleen het identificeren van problemen. We streven ernaar proactieve oplossingen aan te bieden en verbeteringen voor te stellen om de algehele kwaliteit van het systeem te verhogen. Met duidelijke communicatie en rapportage houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang en bevindingen.

Met ons toegewijde team van testers en bewezen methodologieën staan we klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet alleen jouw visie weerspiegelt, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

e-Commerce test management

Testen zit in onze genen

Salesforce Commerce Cloud

Demandware project- & testmanagement

Scotch & Soda

Quality Assurance & Testmanagement

Voor Scotch & Soda hebben wij een mooi project mogen ondersteunen op het gebied van QA en testmanagement voor alle internationale sites.

Bekijk onze cases
Havenbedrijf Rotterdam

Van groot tot klein in diverse branches

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?