WEBDESIGN

Voor startups tot internationals

WEBDESIGN

Voordat 2Dynamic aan de slag gaat met het ontwerpen van een website worden eerst heel duidelijk de doelen en wensen in kaart gebracht. Op deze manier verzorgt 2Dynamic complete en unieke websitedesigns die altijd bijdragen aan het behalen de gewenste respons.

WEbsite consultancy

2Dynamic neemt graag uw huidige website onder de loep door het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek dat u inzicht verschaft in de gebruikersvriendelijkheid en doelmatigheid van uw website.

Website beheer (CMS)

Zelf uw website onderhouden? Dat kan, wij zijn specialist in diverse open source content management systemen, waaronder: WordPress en Magento.

Internet applicaties

Naast een complete website biedt 2Dynamic diverse webbased applicaties aan die zorgen voor meer interactie met uw websitebezoekers. 2Dynamic kan deze applicaties integreren in uw (bestaande) website of los daarvan.

Websites

Wij ontwikkelen onze websites met WordPress en diverse andere open source programma’s

Webshops

Onze webshops ontwikkelen wij met WordPress en Woocommerce. Maar ook voor Magento implementaties draaien wij onze hand niet om

Portals

Ook voor portals maken wij gebruik van WordPress en diverse plugins zodat uw klanten en of leden 24/7 in uw beveiligde omgeving kunnen inloggen

Havenbedrijf rotterdam

Samen met het Havenbedrijf Rotterdam hebben wij een start gemaakt met de ontwikkeling van het eerste ruwe concept voor het verzamelen en online tonen van data omtrent diepte en toelatingsbeleid van schepen.

Inmiddels (2019) is dit verder uitgewerkt tot de Webportaal Avanti.

Wij zijn er klaar voor om uw project naar het gewenste niveau te brengen.

×