WordPress onderhoud 

2Dynamic: Jouw Vertrouwde Partner voor WordPress Onderhoud

Bij 2Dynamic hebben we uitgebreide ervaring in WordPress-onderhoud en kunnen we snel eventuele problemen met jouw WordPress-website oplossen.

Met onze uitgebreide WordPress-onderhoudspakketten bieden we gestructureerd onderhoud voor jouw website. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet alleen veilig blijft, maar ook up-to-date is.

Waarom is WordPress-onderhoud zo belangrijk? Ten eerste zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat jouw website beschermd blijft tegen beveiligingsrisico’s. We houden jouw WordPress-installatie up-to-date met de nieuwste patches en beveiligingsupdates, waardoor potentiële kwetsbaarheden worden verminderd.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website up-to-date blijft met de nieuwste versies van plug-ins, thema’s en WordPress zelf. Dit is essentieel om compatibiliteitsproblemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft functioneren.

Met onze WordPress-onderhoudspakketten voeren we ook regelmatige back-ups uit van jouw website. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig zijn en dat je in geval van een noodgeval snel kunt herstellen.

Bovendien optimaliseren we de prestaties van jouw website door het implementeren van caching, het optimaliseren van afbeeldingen en het opschonen van de database. Dit draagt bij aan een snellere laadtijd en een betere gebruikerservaring.

Bij 2Dynamic begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat je je wilt concentreren op jouw bedrijf. Daarom nemen wij het WordPress-onderhoud uit handen, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet.

Kies voor 2Dynamic als jouw vertrouwde partner voor WordPress-onderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig en up-to-date blijft, terwijl jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw WordPress-website.

Periodiek WordPress onderhoud

Wij zorgen voor het periodiek onderhoud 

WordPress backups

In al onze pakketten is backup standaard aanwezig

Plugins en thema's up-to-date

Ook hier zorgen wij voor

Van groot tot klein in diverse branches

Adviseren en pragmatische oplossingen aandragen waren voor 2Dynamic sowieso steeds logische handelingen.

Ingrid I.E.M Römers, Senior Adviseur @ Havenbedrijf Rotterdam

In staat om onze ideeën op een creatieve manier om te zetten tot een mooie website die past bij ons én onze werkwijze.

Bastiaan Schaap, Informatie- en technology manager @ Ampato

Voor het design van onze nieuwe website hebben wij gekozen voor 2Dynamic vanwege de uitstekende ontwerpcapaciteiten, flexibele opstelling en de goede kennis van onze organisatie.

Patrick Steenvoorden, Marketing Manager @ Centraal Boekhuis

Voor mij is 2Dynamic degene die mijn woorden prima in beeld heeft gebracht.

Erica van Vugt, Eigenaresse @ Textbeeld

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?