2Dynamic is van start gegaan met een geweldige actie speciaal voor het MKB in Lansingerland, de gemeente waarin ook 2Dynamic is gevestigd.
Onlangs verscheen in diverse media het bericht dat de online bestedingen van consumenten blijven stijgen ondanks de crisis. Bedrijven moeten nu slim investeren in een goede online presentatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat een goede website of webwinkel ondanks de crisis steeds meer productbestedingen van consumenten genereert.

Ook voor het werven van nieuwe klanten is een goede online aanwezigheid noodzakelijk voor ondernemers. 2Dynamic helpt u hier graag bij!

Speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf in Lansingerland zijn er drie pakketten ontwikkeld die een goede online presentatie garanderen. Alle drie de websitepakketten bevatten onder andere een opgeleverde website die u zelf kunt onderhouden met behulp van een Content Management Systeem.

Meer informatie omtrent de drie pakketten kunt u vinden op de speciaal daarvoor ingerichte website www.mkblansingerland.nl

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?