Westvest Notarissen

Westvest Notarissen

WordPress website restyling – 2020

WESTvest notarissen

Westvest Notarissen is een modern en professioneel notariskantoor, dat al meer dan 35 jaar in Delft gevestigd is. Zij staan in de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland.

Met 3 notarissen, 3 toegevoegd notarissen, 3 kandidaat-notarissen, 2 algemeen juristen en een team van zo’n 30 ervaren medewerkers bieden zij u een breed scala van juridische adviezen op elk niveau, in een laagdrempelige, informele werkomgeving.

HLM Workwear

HLM Workwear

WordPress website

HLM Workwear

HLM Workwear biedt u functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment gemaakt met het oog op de gebruiker. Werkkleding van een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze kledingstukken zijn met zorg samengesteld van de beste materialen zoals bijvoorbeeld YKK ritsen, voorgewassen 245 gr/m2 katoen en Cordura® kniestukken. Alle overalls en werkbroeken hebben een elastieken band in de rug waardoor de kleding goed blijft zitten. En ieder kledingstuk is voorzien van onmisbare details als telefoon- en duimstokzakken.

Omni4 Catering

Omni4 Catering

wordpress website

omni4 catering

Zij bereiden hun eten uit verse producten met voorliefde voor duurzaam en lokaal. Eerlijk eten voor transparante prijzen, heerlijk tafelen op specifieke wijzen.

Omni4 zet u in om de zorg en inspanning weg te nemen zodat u zich 100% kan richten op het organiseren van uw evenement. Tijdens het evenement kunt u optimaal uw gasten entertainen en heeft u geen omkijken naar het eten.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?