Websites en consultancy

WORDPRESS & CONSULTANCY

Website’s en webshop’s maar ook consultancy & project management

Eenmaal ingeschakeld, ondervindt je snel het gemak van onze projectmatige aanpak. Voordat wij voor je aan de slag gaan, worden eerst je doelen en wensen in kaart gebracht.

Onze werkwijze

 

Plezier in ons werk is onze drijfveer. Uitgangspunt bij al onze projecten is dat wij met u meedenken, vernieuwend en duidelijk opereren. Een goede communicatie met onze opdrachtgevers vinden wij daarin belangrijk. Wij zullen je dan ook overal van op de hoogte houden door regelmatig de vorderingen van het project te rapporteren, want dat werkt voor iedereen prettig.

Trots op onze opdrachtgevers

Houweling Group

Afgelopen jaren hebben wij diverse sites voor de Houweling Groep ontwikkeld. Van een webshop van HLM workwear tot een tweetalige site implementatie voor Alpak
Case CB Logistics

CB Logistics

Voor CB logistics hebben wij de afgelopen jaren diverse rollen mogen vervullen. Van online advies tot het bouwen van de website van Centraal Boekhuis.

Case Fontem

Fontem Ventures

Voor Fontem Ventures hebben wij de afgelopen jaren diverse mooie projecten mogen ondersteunen. Waaronder meer dan 9 internationale e-commerce sites.

“Met meer dan 20 jaar ervaring weten we als geen ander om je wens te vertalen naar een uniek en krachtig website of webshop op maat”

OVER 2DYNAMIC >

In de samenwerking met onze opdrachtgevers komt de dynamiek van onze aanpak naar voren.

Dave van Groningen

2Dynamic

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij je verder helpen?